Groepsactiviteiten jongeren


Campingfriends doneert volledige omzet aan Stichting Follow Your Dreams


Eind 2021 heb ik Stichting Follow Your Dreams opgericht om jongeren die vast zitten binnen hun studie/loopbaan te kunnen ondersteunen.

Hierbij zijn verbindende groepsactiviteiten een belangrijk onderdeel. 

Want hoe zit het bij anderen? Is het allemaal maar rozengeur en maneschijn zoals op Social Media vaak naar voren wordt gebracht? Wat zit er in die ander voor unieks en aan dingen die ze spannend vinden en hebben meegemaakt? En wat kun je hierin van elkaar leren? Dit geeft zo’n mooie verbinding met elkaar en met jezelf. 

Daarom organiseren we leuke en bijzondere groepsactiviteiten voor jongeren in of dichtbij de natuur en binnen een veilige omgeving, waar ze helemaal zichzelf kunnen en mogen zijn.

Deze groepsactiviteiten kunnen plaats vinden op een camping maar ook op andere plekken in of dicht bij de natuur.

Mocht jij of uw kind graag mee willen doen met zo'n groepsactiviteit, houd dan deze website of de website www.stichtingfollowyourdreams.nl goed in de gaten.
We plaatsen alle informatie over de komende activiteiten op beide websites.

Door een camping te boeken via Campingfriends steunt u de stichting (u betaalt niet meer dan bij een ander en via deze site komt u rechtstreeks bij de reisorganisatie of camping). De omzet gaat volledig naar het organiseren van de groepsactiviteiten.
Mijn dank daarvoor is zeer groot!

Wilt u meer weten over Stichting Follow Your Dreams? 

U vindt alle informatie op WWW.STICHTINGFOLLOWYOURDREAMS.NL


Lieve groet,
Natasja van Doorn